Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!ΒΟΗΘΗΣΤΕ "ΠΛΟΥΣΙΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ "ΦΤΩΧΗ" ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΑΙΣΧΟΣ

Παραμύθι η μεγάλη περιουσία της εκκλησίας σύμφωνα με τον Ιερώνυμο


Πάει και ο Ιερώνυμος η χριστιανοκατάθλιψη τον κτύπησε και αυτόν στον εγκέφαλο και παραληρεί!!Προκαλεί τον Ελληνικό λαό με τέτοιες ανοησίες που εκτοξεύει αβίαστα!!Δεν θα μιλήσω για την εκκλησιαστική περιουσία γιατί οι πάντες την γνωρίζουν,αλλά θα απευθύνω μια ερώτηση στον Ιερώνυμο,δέχεται να γίνει πόθεν έσχες στην Εκκλησία??Αναμένουμε απάντηση!!Απολλώνιος!!
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος αρνείται κατηγορηματικά πως η εκκλησία διαθέτει μεγάλη περιουσία.

Κάνοντας λόγο για παραμύθι ο Αρχιεπίσκοπος υποστήριξε πως όσα ακούγονται απλά εξυπηρετούν κάποιους συγκεκριμένους σκοπούς.

«Θα πρέπει ο ελληνικός λαός, να μάθει ότι το παραμύθι της μεγάλης περιουσίας της Εκκλησίας χρησιμοποιείται από πολλές πλευρές για διαφόρους λόγους. Από το 100% της εκκλησιαστικής περιουσίας, το 96% έχει πλέον ληστευτεί, έχει δημευτεί και μένει ένα 4% περίπου. Δεν είναι ασήμαντο, είναι σπουδαίο, αλλά και αυτό δεσμευμένο» συμπλήρωσε ο Αρχιεπίσκοπος, ζητώντας στη συνέχεια -για ακόμη μία φορά- την αποδέσμευση και αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας με στόχο τη δημιουργία ενός ταμείου πρόνοιας για τους Έλληνες που δοκιμάζονται σήμερα. Επιτέλους ελευθερώστε αυτήν την ανεκτίμητη περιουσία, τη λίγη που έχει μείνει και που είναι δεσμευμένη με ανήθικο τρόπο. Απελευθερώστε την και τα έσοδα από την αξιοποίηση να μην πάνε ούτε στις μαύρες τρύπες του κράτους, αλλά ούτε να γίνουν μετοχές της Εκκλησίας. Να φτιάξουμε ένα ταμείο πρόνοιας και όλα αυτά τα εισοδήματα, οι πόροι, να διατεθούν στο λαό μας με διακονία, με παρρησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου