Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι - Πολίτικο Σύστημα 0-1

αγανακτισμενοι, συστημα, aganaktismenoi, sistima
Τελικά τι έκαναν οι αγανακτισμένοι ως σήμερα? Το ερώτημα αυτό το λένε πολλοί από τους αγανακτισμένους που κοιτάζουν ο ένας το άλλον...
και δεν ξέρουν τελικά γιατί είναι αγανακτισμένοι.
Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν νέες ιδέες, αν και οι περισσότεροι χωρίστηκαν σε ακροδεξιούς και ακροαριστερούς.
Στην πάνω πλατεία είναι αυτοί που ζητούν να διώξουν τους μετανάστες, στην κάτω πλατεία είναι αυτό που θέλουν τους μετανάστες.
Τελικά φύγανε από τα οικονομικά μέτρα και το πήγαν στην λαθρομετανάστευση και, τώρα άλλοι κοιτάζουν να καρπωθούν τους πολίτες και να τους εντάξουν κομματικά στη παράταξή τους.
Τελικά το πολιτικό σύστημα τα κατάφερε για ακόμη μια φορά, και με τις ευλογίες όλων των κομμάτων κατάφεραν να διαβρώσουν αυτό το πλήθός που ζητούσε να φύγουν οι πολιτικοί.
Τώρα τι γίνεται? Οι πολιτικοί θα παραμείνουν στο κοινοβούλιο, ο λαός θα πάει με κατεβασμένο το κεφάλι πίσω στην φτώχεια του, και οι οικογένειες των προνομιούχων θα κυβερνούν και πάλι, και μα τα πάλι αυτόν εδώ το τόπο.
Ο λαός είδε ότι είναι όλοι τους είναι πολιτικά κολλημένοι, και από εδώ και πέρα θα φάει το παλούκι χωρίς να πει και λέξη.
Θα πει κάποιος και τι να κάνουμε τώρα?
Η απάντηση είναι ότι μόνο με την ψήφο στις εκλογές μπορείτε να αλλάξετε το μέλλον της Ελλάδος αλλά πλέον είναι αργά… Τόσα χρόνια σαν τις μώρες παρθένες ψηφίζατε τους ίδιους και τους ίδιους τώρα είναι αργά.
Τα οικονομικά της Ελλάδος είναι στο πάτο, το ΔΝΤ δεν τους νοιάζει αν είσαι άνεργος αυτό κοιτά μόνο τα νούμερα της οικονομίας και όχι τους πολίτες.
Όσα λένε τα άλλα κόμματα ότι θα αλλάξουν την οικονομία με επαναδιαπραγμάτευση του χρέους λένε μπούρδες και θεωρούνται ανάξια να βρίσκονται εντός κοινοβουλίου.
Το ΔΝΤ είναι μονόδρομος για την κυβέρνηση, πλέον πίσω δεν μπορεί να κάνει, έχει βάλει υπογραφή για τα μέτρα της Τρόικας, θα σφίξετε κι άλλο το ζωνάρι, και οι πολιτικοί θα ζουν σαν τους βασιλιάδες και εσείς σαν τους αρουραίους στους υπόνομους.
Οι αγανακτισμένοι δεν κατάφεραν τίποτα, το ΚΚΕ καπέλωσε τους αγανακτισμένους μήπως και κερδίσει κανένα ψήφο παραπάνω, ο ΣΥΡΙΖΑ ζει στον κόσμο της θολοκουλτουρας, και τα άλλα κόμματα επωφελούνται από την κρατική επιχορήγηση και επιβιώνουν σε ένα πολιτικό σύστημα καλά δασκαλεμένο.

Δεν βλέπετε ότι μας κυβερνούν 100 χρόνια τώρα λίγες οικογένειες και αυτοί ζουν στην χλιδή και εμείς είμαστε οι παρακατιανοί οι λέτσοι που γλύφουμε για ένα ψαροκόκαλο που είναι μια θέση στο δημόσιο.
Οι πολιτικοί βγαίνουν από εμάς, και όχι από μόνοι τους, απλά έχουν το χρήμα και το αξιοποιούν για την επανεκλογή τους.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι αγανακτισμένοι αντί να δουν το δάσος βλέπουν μόνο το δέντρο που είναι το ΔΝΤ.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 0-1
http://farmakerhpena.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου