Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πως Θα προγραμματίσουμε τον υποσυνείδητο νού μας:

Παλιότερα η διαδικασία προγραμματισμού του υποσυνείδητου απαιτούσε προσπάθεια – μεγάλη προσπάθεια. Η προσπάθεια ήταν απαραίτητη για να υπερνικηθεί η αντίσταση του συνειδητού νού, ο όποιος είναι γεμάτος με σκεπτικισμό.

Υπάρχει ένας τρόπος να υπερνικηθεί αυτή η αντίσταση. Τα υποσυνείδητα μηνύματα, επιτρέπουν στο μήνυμα να υπερνικήσει την αντίδραση του συνειδητού νού.

Τα υποσυνείδητα μηνύματα εισάγονται στον εγκέφαλο σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε ο υποσυνείδητος νούς να βλέπει, να ακούει και να καταλαβαίνει, αλλά ταυτόχρονα σε ένα αρκετά χαμηλό επίπεδο έτσι ώστε ο συνειδητός νούς να μην το αντιλαμβάνεται και φυσικά να μην μπορεί να το εμποδίσει.

Με αυτόν τον τρόπο, τα υποσυνείδητα μηνύματα είναι σε θέση να αφαιρέσουν τις αρνητικές σκέψεις, συμπεριφορές και συνήθειες, και για να διαβιβάσουν θετικές υποβολές άμεσα στο υποσυνείδητο.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την μέθοδο μπορούμε να διαποτίσουμε το υποσυνείδητό μας με θετικές βεβαιώσεις και παροτρύνσεις. Δεν υπάρχει απολύτως καμμία απαίτηση για κάποια ειδική συγκέντρωση. Στην πραγματικότητα, ακόμη κι εάν προσπαθήσουμε να τις σταματήσουμε, οι σκέψεις θα διεισδύσουν στον υποσυνείδητο νού μας. Καθώς τα μηνύματα διαβιβάζονται στον υποσυνείδητο νού μας, μια σειρά καταπληκτικών αλλαγών θα αρχίσουν να λαμβάνουν χώρα. Καθημερινά θα γένεται ολοένα κι ευκολότερη η επίτευξη των στόχων μας επειδή έχουμε πρόσβαση στο κέντρο του προγραμματισμού - τον υποσυνείδητο μυαλού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου