Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

http://internetakias.gr/wp-content/uploads/2009/01/kranio-camera.jpgΕπειδή πολλοί ρωτούν ποιός είναι ο ρόλος του αλουμινίου και ποιός ο ρόλος του υδραργύρου στα εμβόλια,επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο αναλύει διεξοδικά τον ρόλο των προαναφερθέντων ουσιών,η Αλισον Τζόουνς ειδικευμένη ερευνήτρια εμβολίων-25 χρόνια ασχολείται με την



έρευνα των εμβολίων.

το σχετικό βίντεο εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=5CrEbNMToLA&feature=player_embedded


Επειδή μερικοί αναγνώστες αμφισβητούν τις γνώσεις της κ. του βίντεο αναφέρουμε την περίπτωση του εβραϊκής καταγωγής ιατρού δρ. Λέοναρντ Χόροβιτζ(Leonard Horowitz) διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία σε θέματα δημόσιας υγείας, ο οποίος στις 7 Οκτωβρίου έδωσε συνέντευξη στο Al jazeera ενώπιον 70.000.000 θεατών με τίτλο "Παν-γενοκτονία" καταγγέλοντας οτι οι εμβολιασμοί δεν παρέχουν καμιά προστασία,αλλά αντίθετα αποτελούν οργανωμένο σχέδιο αποδεικατισμού του παγκόσμιου πληθυσμού.Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο διαδίκτυο.
Επιπλέον ήδη η Πολωνία και η Τσεχία απαγόρευσαν τον εμβολιασμό στην επικράτειά τους ενω ακούγεται οτι ακολουθούν και άλλες χώρες.


Διαβάστε περισσότερα για αυτό το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου